PORNSTAR JAR
Lipcowa gwiazda miesiąca wjeżdża na salony! Pornstar JAR to energetyczne połączenie Jack Daniel's Tennessee Whiskey, prosecco, Ballantine's passion z marakują i wanilią. BOMBA! Kto się odważy?
PORNSTAR JAR
Lipcowa gwiazda miesiąca wjeżdża na salony! Pornstar JAR to energetyczne połączenie Jack Daniel's Tennessee Whiskey, prosecco, Ballantine's passion z marakują i wanilią. BOMBA! Kto się odważy?
Aromatyczna i szlachetna wołowina!
Spróbuj mięsa, które poddaliśmy 60dniu sezonowania, dzięki czemu nabiera jeszcze bardziej wyjątkowego aromatu, kruchości i soczystości.
Steki podawane na kamieniu lawowym
Nasze mięso pochodzi z wyselekcjonowanych hodowli. Serwujemy mięso sezonowane, dojrzewające. Znajdziecie w naszej ofercie steki z polędwicy, rostbefu, antrykotu oraz wyjątkowe cenione przez smakoszy T-bony.
BURGER Z SEROWYM WULKANEM
Burger charakteryzuje się gorącym, zalewanym jak lawa serem. Ciepły cheddar spływając po całej kompozycji burgera czyni go fenomenalną serową ambrozją.
ZAMÓW NA WYNOS
Burgery, żeberka, steki, śniadania! Zamów telefonicznie z dostawą lub z odbiorem własnym. T: 798 805 618 Przy zamówieniu jedzenia z odbiorem własnym – RABAT -10%. Nie czekaj na swoje jedzenie! Nikt tego nie lubi! Zamów dzień wcześniej na konkretną godzinę!
Michał & Michał
szefowie kuchni
Oczo
szef baru
Weronika, Natalia & Kasia
obsługa Gości
4 września 2018
Burger niejeden ma smak
Choć klasycznego burgera wymyślili Amerykanie, jego korzenie sięgają Niemiec, to kochają go ludzie na całym świecie. Jak się jada burgery na świecie?
dowiedz się więcej
21 sierpnia 2018
Nowe kultowe żeberka w menu!
Żeberka z grilla to jedna z tych pozycji menu, która od początku istnienia Whiskey in the Jar cieszy się niesłabnącym powodzeniem wśród naszych Gości. Dlatego – w nowym menu – mamy dla Was dwa nowe pomysły na pyszne żeberka. Koniecznie musicie ich spróbować!
dowiedz się więcej
11 sierpnia 2018
Zmienny jak stek
Gdyby zrobienie steku było takie proste, steak house’ów nie byłoby na świecie. Tymczasem jesteśmy już w Poznaniu, Wrocławiu i Łodzi. Jak przygotowujemy steki w Whiskey in the Jar?
dowiedz się więcej
POZNAŃ
Stary Rynek 100,
61-772 Poznań
Godziny otwarcia:
pon – pt: 13:00 – 21:00
sob: 12:00 – 22:00
nd: 12:00 – 20:00
Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl
WROCŁAW
Rynek 23-24,
50-101 Wrocław
Godziny otwarcia:
pon – pt: 13:00 – 21:00
sob: 12:00 – 22:00
nd: 12:00 – 20:00
Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl
ŁÓDŹ
Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź
Godziny otwarcia:
pon – pt: 13:00 – 21:00
sob: 12:00 – 22:00
nd: 12:00 – 20:00
Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl
WARSZAWA
ul. Marszałkowska 53
00-676 Warszawa
Godziny otwarcia:
pon – pt: 13:00 – 21:00
sob: 12:00 – 22:00
nd: 12:00 – 20:00
Rezerwacje:
T: 798 805 618
warszawa@whiskeyinthejar.pl
POZNAŃ - STARY BROWAR
ul. Półwiejska 42
61-888 Poznań
Godziny otwarcia:
pon – pt: 13:00 – 21:00
sob: 12:00 – 22:00
nd: 12:00 – 20:00
Rezerwacje:
T: 503 749 696
starybrowar@whiskeyinthejar.pl
GDAŃSK
WYSPA SPICHRZÓW
ul.Chmielna 10
80-748 Gdańsk
Godziny otwarcia:
pon – pt: 13:00 – 21:00
sob: 12:00 – 22:00
nd: 12:00 – 20:00
Rezerwacje:
T: 883 558 325
gdansk@whiskeyinthejar.pl
Error: There is no connected account for the user 21681090335 Feed will not update.