LEGENDA NADCIĄGA

JAR MIESIĄCA

PORNSTAR JAR

Lipcowa gwiazda miesiąca wjeżdża na salony! Pornstar JAR to energetyczne połączenie Jack Daniel's Tennessee Whiskey, prosecco, Ballantine's passion z marakują i wanilią. BOMBA! Kto się odważy?

sezonowane

Aromatyczna i szlachetna wołowina!

Spróbuj mięsa, które poddaliśmy 60dniu sezonowania, dzięki czemu nabiera jeszcze bardziej wyjątkowego aromatu, kruchości i soczystości.

ROCK'N'STEAK

Steki podawane na kamieniu lawowym

Nasze mięso pochodzi z wyselekcjonowanych hodowli. Serwujemy mięso sezonowane, dojrzewające. Znajdziecie w naszej ofercie steki z polędwicy, rostbefu, antrykotu oraz wyjątkowe cenione przez smakoszy T-bony.

CHEESY BURGER

BURGER Z SEROWYM WULKANEM

Burger charakteryzuje się gorącym, zalewanym jak lawa serem. Ciepły cheddar spływając po całej kompozycji burgera czyni go fenomenalną serową ambrozją.

Party’s coming 18-19 lipca

WEEKENDOWE LETNIE ORZEŹWIENIE!!!

Wpadajcie do nas w najbliższy weekend! Razem z Schweppes i Russian Standard szykujemy dla Was coś orzeźwiającego! W sobotę przypłynie do nas pierwsza fala MOSCOW MULE! Drink dostępny przez cały dzień, a w sobotę akcja Happy Hour i opcja 1+1 gratis! A przez całą niedzielę miękkie lądowanie i opcja 2+1 dla wszystkich spragnionych!

certificate of excellence 2017

chef’s quality

"Dobry smak jest tym, co nam w duszy gra. Gotujemy z pasją, odważnie łączymy składniki, tworząc autorskie receptury dań. Dostajemy skrzydeł, kiedy Gościom smakuje nasza kuchnia"

Michał & Michał

szefowie kuchni

Bar’s Quality

„Jar musi mieć power. Zaskakiwać smakiem, wyglądem. Czasem pomysł przychodzi spontanicznie, ot tak, a czasem... siedzimy i kombinujemy, jak połączyć smaki, żeby wyszła petarda”

Oczo

szef baru

Service’s Quality

„Nie ma znaczenia kim jesteś i skąd pochodzisz, zawsze obsłużymy cię najlepiej jak potrafimy. To ważne, żeby Goście mieli do nas zaufanie i czuli się dobrze w naszym lokalu”

Weronika, Natalia & Kasia

obsługa Gości

JAR W SERCU ROCK W MENU OGIEŃ NA SCENIE

Zarezerwuj stolik

Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji w Poznaniu.



Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji w Poznaniu - Stary Browar.



Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji we Wrocławiu.



Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji w Łodzi.



Zadzwoń, aby dokonać rezerwacji w Warszawie.



Tel: 798 805 618

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl

WARSZAWA

ul. Marszałkowska 53
00-676 Warszawa

Godziny otwarcia:
LOKAL

pon – sob: 12:00 – 01:00
nd: 12:00 – 00:00
KUCHNIA
pon – sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 798 805 618

POZNAŃ - STARY BROWAR

ul. Półwiejska 42
61-888 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL

pon – sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

KUCHNIA
pon – sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 749 696
starybrowar@whiskeyinthejar.pl

GDAŃSK

WYSPA SPICHRZÓW
ul.Chmielna 10
80-748 Gdańsk

Godziny otwarcia:
LOKAL

pon – sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

KUCHNIA
pon – sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30