Szukamy kucharza Dołącz do nas!

Opis stanowiska

Mięcho musisz kochać i rozumieć. Każdy stek ma być petardą smaku. Ostra jazda na kuchni przy grillu, w pocie i ogniu to Twoja codzienność, a stres i presja czasu – najlepsi kumple. Skład receptur będziesz śnił po nocach, a jakość potraw i rockowy design podania staną się bogiem.

Nasze oczekiwania

– doświadczenie na stanowisku samodzielnego kucharza (minimum 1 rok)
– rockowe wyczucie smaku
– wiedza o kuchni amerykańskiej
– znajomość rodzajów mięsa i technik kulinarnych (szczególnie mile widziane doświadczenie w pracy z grillem)
– kreatywność w podejściu do mięcha
– dodatkowe atuty: znajomość zagadnień związanych z kontrolą kosztów i narzędzi do zarządzania zespołem
– chęć do nauki i rozwoju

Oferujemy

Super przygodę z kuchnią amerykańską w rockowym wydaniu. Atrakcyjne wynagrodzenie i pracę w oparciu o stałą umowę. Unikalną atmosferę i ekipę, z którą można konie kraść. Szkolenia z najlepszymi w branży, progres w rozwoju i szanse na awans w ramach Whiskey in the Jar i innych restauracji z grupy Mitsuro.

Z kim będziesz pracował

Michał szef kuchni
Obiecuję, że nudy w naszej kuchni nie będzie ani przez chwilę, bo pracy i steków nie brakuje! Jeśli jesteś nastawiony na rozwój, nie pożałujesz. Gwarantuję, że podzielę się wiedzą, nauczę czego trzeba, wyślę na szkolenie i nagrodzę, jak będzie za co.
szef kuchni w Whiskey in the Jar