Szukamy barmana/barmanki Dołącz do nas!

Opis stanowiska

Świat trunków znasz lepiej niż własną matkę. Pracujesz w sercu lokalu – co noc kręcisz imprezę na barze. Wymyślasz za nowe JAR-y i kreujesz rockowy smak miesiąca. Na każdą drink-fantazję Gościa masz gotową odpowiedź. Jesteś crazy, masz gadkę i lubisz nawijać, wbijaj na barmana.

Nasze oczekiwania

– doświadczenie na podobnym stanowisku (minimum 1 rok – nasi Goście dobrze znają się na przyrządzanych trunkach)
– znajomość trunków i zasad miksologii
– swobodna nawijka po angielsku z zagranicznymi Gośćmi
– showman z pasją do zabawy
– dusza towarzystwa, co wysłucha smutków i po przyjacielsku zagada
– power w sprzedaży
– dodatkowy atut: ukończone kursy produktowe i szkolenia barmańskie (I i II stopnia)

Oferujemy

Jedną na milion okazję do współtworzenia unikalnego miejsca na mapie miasta. Atrakcyjne wynagrodzenie i pracę w oparciu o stałą umowę. Szkolenia z najlepszymi w branży, progres w rozwoju i szanse na awans w ramach Whiskey in the Jar i innych restauracji z grupy Mitsuro. Rockową ekipę z motocyklową zajawką, z którą chce się żyć, pracować i imprezować all the time.

Z kim będziesz pracował

Marta szefowa baru
Na mnie zawsze możesz liczyć w potrzebie. Jesteśmy zespołem, przyjaźnimy się i pomagamy sobie, kiedy trzeba. W Whiskey znamy się na dobrej zabawie, więc wspólnie dbamy o fajny klimacik lokalu, wymyślamy nowe JAR-y i robimy eventy tak ostre, że wiara pamięta o nich latami.
szefowa baru w Whiskey in the Jar