HALLOWEEN College football & Cheerleaders!

JAR miesiąca

Punchy JAR

Prawdziwy Rocky Balboa wśród jarów. Zuchwałe połączenie wytrawności Cynara i selerowego bittera z mocą whiskey, delikatnością syropu z buraka i soczystych czereśni.

sezonowane

Aromatyczna i szlachetna wołowina!

Spróbuj mięsa, które poddaliśmy 60dniu sezonowania, dzięki czemu nabiera jeszcze bardziej wyjątkowego aromatu, kruchości i soczystości.

NOWOŚĆ

BIG BONE

Pieczone minimum 10h, żebro wołowe. Wyjątkowo delikatne, miękkie i pełne smaku. A wybierać możesz aż z 4 smaków: plum, spicy, cheese, bbq.

HOT JARS

Gorący trójkąt - dołączysz?

Nie boimy się niskich temperatur! Mamy znakomitą propozycję na chłodne wieczory – HOT JARS! Hot Tea Jar, Hot Smoky Jar, Hot Honey Jar. Którego spróbujesz?

Party’s coming

20

11.2019

PREMIUM MEAT & MASTER CLASS WHISKY EVENING

Rynek Manufaktura, Łódź, Polska : 20:00

certificate of excellence 2017

Chef’s Quality

„Znamy się na dobrym mięsie jak mało kto. Nasze steki lubią nawet ci, którzy na co dzień za mięsem nie przepadają. Dlaczego? Bo robimy je z najlepszej wołowiny na świecie”

Konrad

szef kuchni

bar's Quality

„Nakręcam się, gdy w Whiskey jest dużo ludzi, kiedy dobrze się bawią i chcą, by wymyślać drinki spoza karty. To jest szaleństwo, co tu się czasem dzieje na barze! Jest moc”

Bażant

szef baru

Service’s Quality

„Nie ma znaczenia kim jesteś i skąd pochodzisz, zawsze obsłużymy cię najlepiej jak potrafimy. To ważne, żeby Goście mieli do nas zaufanie i czuli się dobrze w naszym lokalu”

Weronika, Natalia & Kasia

obsługa Gości

Premium Meat & Master Class Whiskey Evening!

Zarezerwuj stolik

Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji w Poznaniu.



Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji we Wrocławiu.



Kliknij poniżej, aby dokonać rezerwacji w Łodzi.



POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl