Szukamy managera zarządzającego restauracją!

OD KANDYDATÓW / KANDYDATEK OCZEKUJEMY:

  • doświadczenia na podobnym stanowisku (minimum 3 lata)
  • znajomości standardów pracy w branży gastronomicznej
  • biegłej znajomości systemów gastronomicznych
  • umiejętności zarządzania zespołem
  • znajomości języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację z zagranicznymi Gośćmi
  • predyspozycji ukierunkowanej na solidną pracę, wysoką jakość i osiąganie wyników
  • dyspozycyjności – gotowości do zadaniowego czasu pracy
  • znajomość zagadnień kosztowych i praca z parametrami FC i BC
  • gotowości do identyfikacji z marką

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • zarządzanie, motywowanie i szkolenie zespołu pracowników
  • odpowiedzialność za profesjonalną obsługę Gości przez podległy zespół, zgodnie ze standardami marki Whiskey In The Jar
  • kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi
  • dbanie o dobry wizerunek restauracji
  • bezpośrednia współpraca z Szefem Kuchni
  • kontrola i optymalizacja kosztów
  • realizacja planów budżetowych i sprzedażowych
  • wdrażanie i monitorowanie realizacji procedur, raportowanie

Jeżeli chcesz aplikować na powyższe stanowisko, wyślij swoje CV na adres:
grzegorz@whiskeyinthejar.pl

Z kim będziesz pracował

Cherry manager lokalu
Goście bywają różni, czasem trudni, czasem są dla nas jak rodzina. Jednak łączy ich to, że chcą być w restauracji dobrze obsłużeni i zadbani. Nauczę Cię jak to zrobić, by każdy z nich był zadowolony z wizyty w Whiskey. Sprzedam Ci też kilka patentów na to, jak zapracować na dobry napiwek.
manager lokalu w Whiskey in the Jar
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 625061076 Feed will not update.