Chef’s Quality

„Jakość jak wolność – kocham i rozumiem. I wiem, że bez niej nie ma dobrej kuchni. Zasada w Whiskey jest jedna – podajemy Gościom tylko to, co sami chcielibyśmy zjeść”

Tomek

szef kuchni

Bar’s Quality

„Jar musi mieć power. Zaskakiwać smakiem, wyglądem. Czasem pomysł przychodzi spontanicznie, ot tak, a czasem... siedzimy i kombinujemy, jak połączyć smaki, żeby wyszła petarda”

Oczo

szef baru

Service’s Quality

"Nasz serwis ma być tak dobry jak nasza kuchnia i tak soczyście przyjemny jak Jary. Ludzie Whiskey lubią to, co robią i chcą być w tym najlepsi. Goście to czują... i wracają”

Roxy & Dżasta

obsługa Gości

Jar w sercu Rock w menu Ogień na scenie

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 11:00 – 01:00
sob – nd: 11:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl