Ciabatty wypiekane według naszej autorskiej receptury

Starannie wybrane, zawsze świeże produkty

Autorska receptura na marmoladę z cebuli i wina

Selekcjonowane pod względem jakości gatunku mięsa

Na rozgrzewkę i dobry start!

Tatar Rockersa

Tatar Rockersa

100g delikatnej, siekanej polędwicy wołowej z jajkiem, czerwoną cebulą i ogórkiem konserwowym, oliwą i dodatkami, serwowany na grillowanej ciabatcie ułożonej na rukoli. Do tego marynowane grzybki, kapary i ogórek konserwowy. Serwowany na desce.
Dojrzewająca polędwica wołowa

Dojrzewająca polędwica wołowa

Smak dojrzewającej 100 godzin w soli polędwicy podkreśla marynata z dodatkiem pieprzu młotkowanego, czerwonego pieprzu, czosnku i rozmarynu. Podawana z 2 ciabattami z masełkiem ziołowym, mixem sałat i oliwą truflową.
Carpaccio z polędwicy wołowej

Carpaccio z polędwicy wołowej

Cieniutko pokrojona polędwica wołowa podawana z ciabattą posmarowaną masełkiem ziołowym, mixem sałat i parmezanem. Unikalny smak polędwicy wydobywa nasz autorski sos ziołowy, sporządzony na bazie oliwy truflowej, limonki, miodu, musztardy Dijon i kompozycji ziół.
Polędwiczki z kurczaka

Polędwiczki z kurczaka

Soczyste polędwiczki z kurczaka w piwnej tempurze, smażone w głębokim oleju i podawane z sosem jogurtowo-czosnkowym.
Marynowane skrzydełka BBQ

Marynowane skrzydełka BBQ

Marynowane w sosie BBQ apetycznie chrupiące skrzydełka z kurczaka, podane z autorską kompozycją sosu BBQ i Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey.

+ BBQ

Ogniste skrzydełka

Ogniste skrzydełka

Rozpływające się w ustach skrzydełka z kurczaka, marynowane w pikantnej salsie skomponowanej z aromatycznych pomidorów i chili.

+ Sos Salsa hot

Krewetki w tempurze

Krewetki w tempurze

Delikatna tempura na bazie piwa podkreśla subtelność smaku świeżutkich owoców morza. Serwowane z dipem jogurtowo-czosnkowym.
Bruschetta

Bruschetta

Perfekcyjnie lekka, z aromatycznymi, posiekanymi pomidorami, czosnkiem i czerwoną cebulką. Całość doprawiona solą, pieprzem i pesto bazyliowym. Podawana na grillowanej ciabattcie, oprószona serem feta i polana bazyliowym pesto.
Śliwki w bekonie

Śliwki w bekonie

Idealnie zbalansowany, aromatyczny bekon w połączeniu z słodyczą marynowanych w czerwonym winie i tymianku śliwek to idealny początek kulinarnej uczty.
Serki panierowane

Serki panierowane

Prawdziwie rockowe połączenie – połówki ostrej papryczki jalapeno wypełnione serem Cheddar, całość otulona chrupką panierką. Tego trzeba spróbować!
Panierowane krążki cebulowe

Panierowane krążki cebulowe

Chrupiące urozmaicenie na rozkręcenie kubków smakowych. Gorące krążki cebulowe w panierce smażone na głębokim oleju.
Chrupiąca ciabatta z marynowaną wołowiną

Chrupiąca ciabatta z marynowaną wołowiną

Wypiekana według naszego przepisu ciabatta jasną z rostbefem, pikantnym sosem Dijon, rukolą oraz grillowanymi warzywami.
Chrupiąca ciabatta z grillowanym kurczakiem

Chrupiąca ciabatta z grillowanym kurczakiem

Grillowany kurczak, świeże bazyliowe pesto, roszponka, pomidor, czerwona cebulka, pestki dyni, grillowany boczek i bekon, parmezan i majonez z wypiekaną według naszego przepisu ciemną ciabattą.
Chrupiąca ciabatta z serem feta

Chrupiąca ciabatta z serem feta

Zaskakujące połączenie grillowanych warzyw, fety, marmolady z czerwonej cebuli przygotowanej według naszej autorskiej receptury, majonezu, roszponki oraz grillowanych warzyw (czerwona papryka, cukinia i czerwona cebula), z wypiekaną na nasze zamówienie ciemną ciabattą.

alergeny

  • Tatar Rockersa - gluten, jaja, laktoza, gorczyca
  • Polędwiczki z kurczaka - gluten, mąka
  • Marynowane skrzydełka BBQ - laktoza, seler, soja, zboża
  • Ogniste skrzydełka - laktoza, seler, soja, gorczyca, zboża
  • Krewetki w tempurze - skorupiaki, gluten, laktoza, jaja
  • Bruschetta - orzechy, gluten
  • Chrupiąca ciabatta z marynowaną wołowiną - gluten, gorczyca, jaja
  • Chrupiąca ciabatta z grillowanym kurczakiem - laktoza, orzechy, mleko i jego pochodne
  • Chrupiąca ciabatta z serem feta - gluten, laktoza, orzechy, mleko

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl