Premium Meat & Master Class Whiskey Evening!

JAR miesiąca

LOVAGE JAR

Osładzamy mroźny luty Jarem podsycającym Wasze pragnienia, genialna kompozycja gruszki i domowej roboty syropu z lubczyku, wszystko to podkreślone smakiem Jack Daniels Honey i nutami brzoskwini.

sezonowane

Aromatyczna i szlachetna wołowina!

Spróbuj mięsa, które poddaliśmy 60dniu sezonowania, dzięki czemu nabiera jeszcze bardziej wyjątkowego aromatu, kruchości i soczystości.

cheesy burger

Spróbuj burgera z serowym wulkanem.

Nowy burger charakteryzuje się gorącym zalewanym jak lawa serem. Ciepły cheddar spływając po całej kompozycji burgera czyni go fenomenalną serową ambrozją.

HOT JARS

GORĄCY TRÓJKAT – dołączysz?

Nie boimy się niskich temperatur! Mamy znakomitą propozycję na chłodne wieczory – HOT JARS! Którego spróbujesz?

certificate of excellence 2017

Chef’s Quality

„Znamy się na dobrym mięsie jak mało kto. Nasze steki lubią nawet ci, którzy na co dzień za mięsem nie przepadają. Dlaczego? Bo robimy je z najlepszej wołowiny na świecie”

Konrad

szef kuchni

bar's Quality

„Nakręcam się, gdy w Whiskey jest dużo ludzi, kiedy dobrze się bawią i chcą, by wymyślać drinki spoza karty. To jest szaleństwo, co tu się czasem dzieje na barze! Jest moc”

Bażant

szef baru

Service’s Quality

„Nie ma znaczenia kim jesteś i skąd pochodzisz, zawsze obsłużymy cię najlepiej jak potrafimy. To ważne, żeby Goście mieli do nas zaufanie i czuli się dobrze w naszym lokalu”

Weronika, Natalia & Kasia

obsługa Gości

Premium Meat & Master Class Whiskey Evening!

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl