Chef’s Quality

„Znamy się na dobrym mięsie jak mało kto. Nasze steki lubią nawet ci, którzy na co dzień za mięsem nie przepadają. Dlaczego? Bo robimy je z najlepszej wołowiny na świecie”

Konrad

szef kuchni

bar's Quality

„Nakręcam się, gdy w Whiskey jest dużo ludzi, kiedy dobrze się bawią i chcą, by wymyślać drinki spoza karty. To jest szaleństwo, co tu się czasem dzieje na barze! Jest moc”

Bażant

szef baru

Service’s Quality

„Nie ma znaczenia kim jesteś i skąd pochodzisz, zawsze obsłużymy cię najlepiej jak potrafimy. To ważne, żeby Goście mieli do nas zaufanie i czuli się dobrze w naszym lokalu”

Weronika, Natalia & Kasia

obsługa Gości

Jar w sercu Rock w menu Ogień na scenie

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 11:00 – 01:00
sob – nd: 11:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl