Starter na kamieniu

12 marca 2018

Support godny największych gwiazd. Slice’n’Dice – plastry doskonałej wołowiny, które każdy smaży sam na kamieniu lawowym – to idealny wstęp do królestwa steku.

Udostępnij

Slice’n’Dice to jedyna przystawka, którą podajemy na rozgrzanym kamieniu lawowym. Surowe, cienkie plasterki, delikatnie rozbitej wołowiny grillujesz sam, a potem gorące układasz na chrupiącej ciabattcie z masłem czosnkowym i... chcesz więcej – smaku, mięsa, steków.

Plastry wołowiny smarujemy lekko pikantną marynatą na bazie sosu Teriyaki i ostrej musztardy Dijon, aby nabrały charakteru. Nasza autorska receptura idealnie podkreśla delikatny smak mięsa, które pochodzi z jednej z najszlachetniejszych ras bydła na świecie: Limousine.

Ponieważ kamień lawowy jest bardzo gorący – może mieć nawet 200 st. Celsjusza, a plasterki wołowiny cienkie, nie należy mięsa trzymać na kamieniu zbyt długo. Przeciągnięte straci na delikatności i soczystości.

Gorąca, świeżo grillowana wołowina ułożona na chrupiącej ciabattcie z masełkiem czosnkowym to połączenie obezwładniające. Jak mało co rozbudzi zmysły przed daniem głównym.

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl