26 marca 2018

Rocker Steak lubi temperaturę

Pochodzi ze środkowej części rostbefu, a o jego sile stanowi bardzo dobry balans między chudością a marmurkowatością. Na jego smak wyjątkowy wpływ ma jakość mięsa.

12 marca 2018

Starter na kamieniu

Support godny największych gwiazd. Slice’n’Dice – plastry doskonałej wołowiny, które każdy smaży sam na kamieniu lawowym – to idealny wstęp do królestwa steku.

26 lutego 2018

Kamień lawowy – przejmij władzę nad stekiem!

Na kamieniu lawowym serwujemy steki z polędwicy, co pozwala w pełni docenić wyjątkową delikatność tego mięsa. Podajemy je o 2 stopnie niżej wysmażone niż zamówił Gość. Dlaczego?

12 lutego 2018

Flank Steak

Przygotowuje się go z tzw. łaty. Charakteryzuje się długimi włóknami o wyraźnej strukturze i owalnym, płaskim kształtem. Jest bardzo delikatny i lekko słodki.

31 stycznia 2018

Marmurkowy jak Mr. T-T.Bone

Dwa w jednym, czyli połączenie delikatności polędwicy z zmysłową marmurkowatością rostbefu. Nazwę T-T.Bone zawdzięcza charakterystycznej kości w kształcie dużej litery „T”.

22 stycznia 2018

Stek – 6 stopni wtajemniczenia

Stopień wysmażenia mięsa zależy przede wszystkim od grubości steka, rodzaju mięsa oraz od długości grillowania. Istnieje 6 stopni wysmażenia – czym się charakteryzują?

8 stycznia 2018

Tomahawk Steak – prawdziwe wyzwanie

Prawdziwa waga ciężka wśród steków! Długa kość żebrowa, za którą można chwycić sprawia, że z wyglądu jest podobny do indiańskiego toporka.

20 grudnia 2017

Zmysłowa i pikantna J.LO

Aksamitna w smaku, pikantna i esencjonalna. Rozgrzewa, dodaje sił i ma swoich wiernych fanów. J.Lo – najlepsza na zimowe chłodne dni. J.Lo to nasza unikalna zupa przyrządzona na bazie górnej części wołowiny zrazowej  premium. Ma swoich zagorzałych wielbicieli, którzy zawsze od niej zaczynają swoją wizytę w Whiskey. Dlatego też bardzo dbamy o to, aby nigdy […]

16 listopada 2017

Kwintesencja mięsnego smaku

100 godzin w przyprawach i pod grubym płaszczem z soli potrzebuje polędwica Limousine, aby stać się samą esencją wołowiny. Jak ją przyrządzamy w Whiskey?

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl