30 października 2017

Rebelia Rockersa

Klasyka rocka czy rock w klasyce? Tatar Rockersa powstał z wolności poszukiwania nowych smaków w tradycyjnie polskich daniach. A Goście pokochali tę naszą tatarską rebelię.

5 października 2017

Wielki jak Porterhouse

Klasyka gatunku. Fantastyczne połączenie polędwicy i rostbefu, które dzieli kość. Potężny kawał soczystej wołowiny na naprawdę wielki głód.

25 września 2017

Whiskey single malt

Szkockie single malty uznawane są za najlepsze na świecie. To typ whiskey, która powstaje z jednego rodzaju słodu jęczmiennego i jest produkowana w jednej, konkretnej destylarni. Dojrzewa minimum 3 lata w drewnianych – zazwyczaj dębowych – beczkach.

29 sierpnia 2017

Prawdziwy burger tylko z wołowiny!

Burgery – duże, soczyste, bogate w dodatki to kwintesencja amerykańskiego jedzenia i stylu życia. Choć receptur jest wiele, prawdziwy burger musi być zrobiony w 100% z wołowiny!

25 sierpnia 2017

Żeberka barbecue

W Stanach grillowanie żeberek urasta do miana religii. Dobrze zrobione są oszałamiająco miękkie, soczyste i łatwo odchodzą od kości. Jednak kosteczka nigdy nie powinna z nich sama wypadać, bo największą radość sprawia właśnie obgryzanie żeberek.

22 sierpnia 2017

Pazur Jara

Jar musi mieć charyzmę. Być wyrazisty, niepowtarzalny, zapadać w pamięć jak kawałek, od którego wzięła się nasza nazwa. Nie ma i nie będzie dwóch takich samych wariacji na temat łychy w słoiku.

15 sierpnia 2017

Amerykański styl Rib Eye

Stek z antrykotu uznawany jest przez smakoszy za wyjątkowo smaczny. Wyrafinowany smak zawdzięcza bogatej marmurkowatości mięsa oraz charakterystycznemu oczku z tłuszczyku.

11 sierpnia 2017

Mroźny owocowy raj

Ślinka cieknie na sam widok pełnej owoców szklanki z Ice Tea. Kiedy niesiemy ją do stolika, Goście, którzy są u nas pierwszy raz, zaczepiają kelnerki i pytają: co to jest? A po chwili dodają: - To ja też poproszę.

8 sierpnia 2017

Grill lawowy – 100% mięsa w mięsie

Grill lawowy pozwala osiągnąć idealny poziom wysmażenia mięsa, bo doskonale i długo trzyma wysoką temperaturę. I co ważne: nie wpływa na smak mięsa.

Zarezerwuj stolik

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

Rezerwacja jest przyjęta w momencie otrzymania potwierdzenia mailowego od załogi Whiskey in the Jar.

POZNAŃ

Stary Rynek 100,
61-772 Poznań

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 515 72 03 36
poznan100@whiskeyinthejar.pl

WROCŁAW

Rynek 23-24,
50-101 Wrocław

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – pt: 13:00 – 01:00
sob – nd: 12:00 – 01:00
KUCHNIA
pon – pt: 13:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 503 527 531
wroclaw@whiskeyinthejar.pl

ŁÓDŹ

Manufaktura, ul. Drewnowska 58b,
91-002 Łódź

Godziny otwarcia:
LOKAL
pon – czw: 11:00 – 24:00
pt – sob: 11:00 – 02:00
nd: 11:00 – 24:00
KUCHNIA
pon – pt: 12:00 – 23:30
sob: 12:00 – 23:30
nd: 12:00 – 22:30

Rezerwacje:
T: 516 136 876
lodz@whiskeyinthejar.pl